مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,026
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

899
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پوشش دهی با صمغ چرخک (Launaeaacanthodes) بر ماندگاری بادام زمینی

صفحات

 صفحه شروع 83 | صفحه پایان 90

چکیده

 بادام زمینی یکی از گیاهان روغنی ارزشمند و پرمصرف در دنیا می باشد. درصورت نامساعد بودن شرایط محیطی در دوره انبارمانی, تغییر وزن در اثر جذب رطوبت, انجام واکنشهای اکسایشی, کپک زدگی و تولید آفلاتوکسین توسط آسپرژیلوس فلاووس باعث تخریب بافت و افت کیفیت محصول می شوند. هدف ازانجام این پژوهش, بررسی اثر پوشش خوراکی صمغ چرخک درجلوگیری از جذب رطوبت, تغییر وزن, تندی اکسایشی و فعالیت قارچی در بادام زمینی است. بدین منظور ابتدا صمغ چرخک استخراج, خالص سازی و خشک شد. سپس روی دانه های پوست کنده شده با محلول های 0.5% و 1% وزنی- حجمی پوشش داده شد. جذب رطوبت, افزایش وزن, فساد اکسیداتیو و آزمون های میکروبی بررسی شدند. نتایج نشان داد که غلظت 1% از صمغ چرخک بطور معنی داری (p<0.05) مانع از جذب رطوبت و تغییر وزن شده و به طور معنی داری واکنش های اکسایشی را کاهش داد. اما این مقدار تاثیر معنی داری بر جلوگیری از رشد آسپرژیلوس نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدزاده میلانی، جعفر، نصراله نتاج، لیلا، کابوسی، حامی، و ملکی، گیسو. (1396). تاثیر پوشش دهی با صمغ چرخک (Launaeaacanthodes) بر ماندگاری بادام زمینی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(63)، 83-90. SID. https://sid.ir/paper/71971/fa

    Vancouver: کپی

    محمدزاده میلانی جعفر، نصراله نتاج لیلا، کابوسی حامی، ملکی گیسو. تاثیر پوشش دهی با صمغ چرخک (Launaeaacanthodes) بر ماندگاری بادام زمینی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(63):83-90. Available from: https://sid.ir/paper/71971/fa

    IEEE: کپی

    جعفر محمدزاده میلانی، لیلا نصراله نتاج، حامی کابوسی، و گیسو ملکی، “تاثیر پوشش دهی با صمغ چرخک (Launaeaacanthodes) بر ماندگاری بادام زمینی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 63، pp. 83–90، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71971/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button