APA:
کپیمهربان سنگ آتش، معصومه، مشتاقی، پریوش، و صراف، مژده. (1396). بهینه سازی فرمولاسیون کره کدو حلوایی حاوی میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده بر اساس ویژگی های بافتی و رنگی به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(63)، 29-40. SID. https://sid.ir/paper/71974/fa
Vancouver:
کپیمهربان سنگ آتش معصومه، مشتاقی پریوش، صراف مژده. بهینه سازی فرمولاسیون کره کدو حلوایی حاوی میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده بر اساس ویژگی های بافتی و رنگی به روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(63):29-40. Available from: https://sid.ir/paper/71974/fa
IEEE:
کپیمعصومه مهربان سنگ آتش، پریوش مشتاقی، و مژده صراف، “بهینه سازی فرمولاسیون کره کدو حلوایی حاوی میکروکریستالین سلولز و نشاسته اصلاح شده بر اساس ویژگی های بافتی و رنگی به روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 63، pp. 29–40، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71974/fa