APA:
کپیلیراوی، آزاده، رومیانی، لاله، و فضل آرا، علی. (1396). بررسی شاخص های شیمیایی, حسی و میکروبی فساد برگر تلفیقی (کپور نقره ای- گوشت قرمز) در طول مدت نگهداری در دمای یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(63)، 15-28. SID. https://sid.ir/paper/71977/fa
Vancouver:
کپیلیراوی آزاده، رومیانی لاله، فضل آرا علی. بررسی شاخص های شیمیایی, حسی و میکروبی فساد برگر تلفیقی (کپور نقره ای- گوشت قرمز) در طول مدت نگهداری در دمای یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(63):15-28. Available from: https://sid.ir/paper/71977/fa
IEEE:
کپیآزاده لیراوی، لاله رومیانی، و علی فضل آرا، “بررسی شاخص های شیمیایی, حسی و میکروبی فساد برگر تلفیقی (کپور نقره ای- گوشت قرمز) در طول مدت نگهداری در دمای یخچال،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 63، pp. 15–28، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71977/fa