APA:
کپیعباسی منجزی، میلاد، حسینی شکرابی، سیدپژمان، و حسینی، سیدابراهیم. (1398). مطالعه ی برخی خصوصیات شیمیایی, الگوی الکتروفورتیک و حسی برگر تلفیقی ماهی کپور نقره ای با میگوی وانامی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 8(3 )، 259-268. SID. https://sid.ir/paper/234069/fa
Vancouver:
کپیعباسی منجزی میلاد، حسینی شکرابی سیدپژمان، حسینی سیدابراهیم. مطالعه ی برخی خصوصیات شیمیایی, الگوی الکتروفورتیک و حسی برگر تلفیقی ماهی کپور نقره ای با میگوی وانامی. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1398؛8(3 ):259-268. Available from: https://sid.ir/paper/234069/fa
IEEE:
کپیمیلاد عباسی منجزی، سیدپژمان حسینی شکرابی، و سیدابراهیم حسینی، “مطالعه ی برخی خصوصیات شیمیایی, الگوی الکتروفورتیک و حسی برگر تلفیقی ماهی کپور نقره ای با میگوی وانامی،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 8، no. 3 ، pp. 259–268، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/234069/fa