APA:
کپیعلیزاده، شیوا، و رومیانی، لاله. (1396). ارزیابی شاخص های شیمیایی, میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقره ای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد. میکروب شناسی مواد غذایی، 4(3)، 19-29. SID. https://sid.ir/paper/250800/fa
Vancouver:
کپیعلیزاده شیوا، رومیانی لاله. ارزیابی شاخص های شیمیایی, میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقره ای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(3):19-29. Available from: https://sid.ir/paper/250800/fa
IEEE:
کپیشیوا علیزاده، و لاله رومیانی، “ارزیابی شاخص های شیمیایی, میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقره ای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 3، pp. 19–29، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250800/fa