Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

852
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

328
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی شاخص های شیمیایی، میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقره ای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد

صفحات

 صفحه شروع 19 | صفحه پایان 29

چکیده

 این تحقیق با هدف بررسی شاخص های شیمیایی فساد و تعیین ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقره ای گوشت مرغ) در دمای انجماد به مدت 6 ماه انجام شد. برای این هدف نمونه های ماهی و مرغ با 5 تیمار (تیمار 1: 75 درصد ماهی و بدون مرغ, تیمار 2: بدون ماهی و 75 درصد مرغ, تیمار 3: 56.25 درصد ماهی و 18.75 درصد مرغ, تیمار 4: 18.75 درصد ماهی و 56.25 درصد مرغ, تیمار 5: 37.5 درصد ماهی و 37.5 درصد مرغ) و 3 تکرار تهیه شدند. نتایج نشان داد که شاخص های کیفی فساد در طول دوره نگهداری روند افزایشی داشتند. بالاترین میزان پراکسید, بازهای نیتروژنی فرار, تیوباربیتیوریک اسید و اسیدهای چرب آزاد به ترتیب 4.08 ± 0.01 میلی اکی والان در کیلوگرم, 20.26 ± 0.92 میلی گرم در 100 گرم, 3.63 ± 0.06 میلی گرم مالون در آلدئید در کیلوگرم و 3.94 ± 0.03 درصد در ماه ششم در تیمار 1 به دست آمد. در مقایسه با ماه اول, رشد باکتری های سرمادوست و کل باکتری های زنده در ماه ششم در تیمارهای چهارم و پنجم به تاخیر افتاد. انعکاس رشد باکتری های برگرهای تلفیقی منجمدشده در دمای 18- درجه سانتی گراد نشانه کیفیت خیلی خوبی آنها بود (پایین تر از حد نگهداری 7log cfu/g). با توجه به نتایج به دست آمده بهترین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقره ای گوشت مرغ) طی شش ماه نگهداری در دمای انجماد 4 ماه و مربوط به تیمار 2 بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علیزاده، شیوا، و رومیانی، لاله. (1396). ارزیابی شاخص های شیمیایی, میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقره ای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد. میکروب شناسی مواد غذایی، 4(3)، 19-29. SID. https://sid.ir/paper/250800/fa

    Vancouver: کپی

    علیزاده شیوا، رومیانی لاله. ارزیابی شاخص های شیمیایی, میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقره ای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد. میکروب شناسی مواد غذایی[Internet]. 1396؛4(3):19-29. Available from: https://sid.ir/paper/250800/fa

    IEEE: کپی

    شیوا علیزاده، و لاله رومیانی، “ارزیابی شاخص های شیمیایی, میکروبی و تعیین زمان ماندگاری برگر تلفیقی (کپور نقره ای- گوشت مرغ) در طول مدت نگهداری در شرایط انجماد،” میکروب شناسی مواد غذایی، vol. 4، no. 3، pp. 19–29، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/250800/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا