APA:
کپیمهدیان، الهام، مظاهری تهرانی، مصطفی، و کاراژیان، رضا. (1385). اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت متابولیکی باکتریهای آغازگر و کیفیت ماست غلیظ شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(1)، 59-66. SID. https://sid.ir/paper/71991/fa
Vancouver:
کپیمهدیان الهام، مظاهری تهرانی مصطفی، کاراژیان رضا. اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت متابولیکی باکتریهای آغازگر و کیفیت ماست غلیظ شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(1):59-66. Available from: https://sid.ir/paper/71991/fa
IEEE:
کپیالهام مهدیان، مصطفی مظاهری تهرانی، و رضا کاراژیان، “اثر میزان چربی شیر بر رشد و فعالیت متابولیکی باکتریهای آغازگر و کیفیت ماست غلیظ شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 1، pp. 59–66، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71991/fa