مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,735
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

761
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ماده جامد کل شیر بر رشد باکتری های آغازگر و کیفیت ماست

صفحات

 صفحه شروع 59 | صفحه پایان 67

چکیده

 به منظور بررسی اثر ماده جامد کل شیر بر روند رشد باکتری های آغازگر در حین تخمیر, شیر پاستوریزه پس از چربی گیری, با استفاده از اواپراتور تحت خلا تا 4 سطح ماده جامد (23, 18, 14 و 27 درصد), تغلیظ شد. نمونه های شیر غلیظ شده پس از تلقیح با آغازگر CH1 در دمای 43oC به مدت 6 ساعت گرمخانه گذاری شدند. در حین تخمیر در فواصل زمانی 1 ساعت نمونه برداری انجام شده و روی محیط BGWA کشت داده شد. نتایج شمارش میکروبی آغازگرها نشان داد که افزایش سطح ماده جامد کل, باعث طولانی شدن فاز تاخیر رشد برای هر دو باکتری آغازگر شده در حالی که ضریب رشد را در فاز لگاریتمی افزایش می دهد. با افزایش سطح ماده جامد اسیدیته محصول نهایی افزایش یافته در حالی که میزان آب اندازی کاهش می یابد. افزایش سطح ماده جامد کل, تا حد 23 درصد اثری بر کاهش امتیاز طعم نمونه ها نداشت اما از آن حد بالاتر باعث کاهش پذیرش طعم به طور معنی داری شده است. امتیاز بافت نمونه های غلیظ تر به طور معنی داری از نمونه های با ماده جامد کمتر بالاتر است.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

مهدیان، الهام، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1386). اثر ماده جامد کل شیر بر رشد باکتری های آغازگر و کیفیت ماست. علوم و صنایع غذایی ایران، 4(3)، 59-67. SID. https://sid.ir/paper/72502/fa

Vancouver: کپی

مهدیان الهام، مظاهری تهرانی مصطفی. اثر ماده جامد کل شیر بر رشد باکتری های آغازگر و کیفیت ماست. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1386؛4(3):59-67. Available from: https://sid.ir/paper/72502/fa

IEEE: کپی

الهام مهدیان، و مصطفی مظاهری تهرانی، “اثر ماده جامد کل شیر بر رشد باکتری های آغازگر و کیفیت ماست،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 3، pp. 59–67، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72502/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button