APA:
کپیمهدیان، الهام، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1386). اثر ماده جامد کل شیر بر رشد باکتری های آغازگر و کیفیت ماست. علوم و صنایع غذایی ایران، 4(3)، 59-67. SID. https://sid.ir/paper/72502/fa
Vancouver:
کپیمهدیان الهام، مظاهری تهرانی مصطفی. اثر ماده جامد کل شیر بر رشد باکتری های آغازگر و کیفیت ماست. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1386؛4(3):59-67. Available from: https://sid.ir/paper/72502/fa
IEEE:
کپیالهام مهدیان، و مصطفی مظاهری تهرانی، “اثر ماده جامد کل شیر بر رشد باکتری های آغازگر و کیفیت ماست،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 4، no. 3، pp. 59–67، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72502/fa