APA:
کپیشهاب لواسانی، علیرضا، ابراهیم زاده موسوی، سیدمحمدعلی، و احسانی، محمدرضا. (1385). بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمکی NaCl با نمک KCl بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, حسی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(1)، 21-32. SID. https://sid.ir/paper/71992/fa
Vancouver:
کپیشهاب لواسانی علیرضا، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی، احسانی محمدرضا. بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمکی NaCl با نمک KCl بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, حسی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(1):21-32. Available from: https://sid.ir/paper/71992/fa
IEEE:
کپیعلیرضا شهاب لواسانی، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، و محمدرضا احسانی، “بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمکی NaCl با نمک KCl بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, حسی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 1، pp. 21–32، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71992/fa