Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,213
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

735
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمکی NaCl با نمک KCl بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی

صفحات

 صفحه شروع 21 | صفحه پایان 32

چکیده

 تاثیر جایگزینی نسبی نمک کلرید سدیم با کلرید پتاسیم بر روی عوامل کیفی شامل خصوصیات فیزیکوشیمیایی پنیر در طی دوره رسیدن آن به وسیله ارزیابی مقدار رطوبت, درصد چربی, ازت محلول در آب, ازت کل بر حسب ماده خشک و خواص حسی (طعم و بافت) و خواص بافتی 1 در چهار تیمار شامل مخلوطهایی با نسبت متفاوت از نمک کلرید سدیم و کلرید پتاسیم که به روش نمک زنی خشک به منظور تولید پنیر رژیمی کم نمک با نسبتهای تیمار A, NaCl+1.5 %KCL% 1.5, تیمار 00 NaCl B, 1.000 % NaCl + 2.00 %KCl؛ تیمار C, %KCl 0.75%NaCl+2.25 و تیمار D (تیمار شاهد), /3 ساخته شده بودند, مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد, بین تیمارهای مختلف از نظر خصوصیدگی (1, 15, 30) اختلاف معناداری (P>0.05) وجود نداشت. از نظر بررسی خواص حسی (عطر و طعم و جسمیتات ترکیبی (رطوبت, درصد چربی, ازت کل برحسب ماده خشک و ازت محلول در آب بعد از دوره رسی) تمام تیمارها اختلاف معنادار (P<0.05) داشتند همچنین بررسی خواص بافتی در روز سی ام دوره رسیدگی نشان داد که اختلاف معناداری (P>0.05) بین تیمارهای A و D وجود ندارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شهاب لواسانی، علیرضا، ابراهیم زاده موسوی، سیدمحمدعلی، و احسانی، محمدرضا. (1385). بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمکی NaCl با نمک KCl بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, حسی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران، 3(1)، 21-32. SID. https://sid.ir/paper/71992/fa

    Vancouver: کپی

    شهاب لواسانی علیرضا، ابراهیم زاده موسوی سیدمحمدعلی، احسانی محمدرضا. بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمکی NaCl با نمک KCl بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, حسی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛3(1):21-32. Available from: https://sid.ir/paper/71992/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا شهاب لواسانی، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده موسوی، و محمدرضا احسانی، “بررسی اثرات جایگزینی نسبی نمکی NaCl با نمک KCl بر روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی, حسی و رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 1، pp. 21–32، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71992/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا