APA:
کپیاحمدی، محمد، خمیری، مرتضی، خسروشاهی اصل، اصغر، و کاشانی نژاد، مهدی. (1388). بررسی تاثیر جدایه های شناسایی شده از پنیر لیقوان و نوع شیر بر خواص حسی پنیر سفید ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران، 6(2)، 75-82. SID. https://sid.ir/paper/72472/fa
Vancouver:
کپیاحمدی محمد، خمیری مرتضی، خسروشاهی اصل اصغر، کاشانی نژاد مهدی. بررسی تاثیر جدایه های شناسایی شده از پنیر لیقوان و نوع شیر بر خواص حسی پنیر سفید ایرانی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1388؛6(2):75-82. Available from: https://sid.ir/paper/72472/fa
IEEE:
کپیمحمد احمدی، مرتضی خمیری، اصغر خسروشاهی اصل، و مهدی کاشانی نژاد، “بررسی تاثیر جدایه های شناسایی شده از پنیر لیقوان و نوع شیر بر خواص حسی پنیر سفید ایرانی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 2، pp. 75–82، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72472/fa