APA:
کپیقربانپور، آرزو، نصیرپور، علی، گلی، امیرحسین، و طیبی، محمد. (1395). ریزپوشینه کردن روغن بزرک و بررسی خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی شیر غنی شده با آن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 11(4)، 129-138. SID. https://sid.ir/paper/121541/fa
Vancouver:
کپیقربانپور آرزو، نصیرپور علی، گلی امیرحسین، طیبی محمد. ریزپوشینه کردن روغن بزرک و بررسی خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی شیر غنی شده با آن. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛11(4):129-138. Available from: https://sid.ir/paper/121541/fa
IEEE:
کپیآرزو قربانپور، علی نصیرپور، امیرحسین گلی، و محمد طیبی، “ریزپوشینه کردن روغن بزرک و بررسی خصوصیات حسی و فیزیکوشیمیایی شیر غنی شده با آن،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 4، pp. 129–138، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121541/fa