APA:
کپیحیدریان، سودابه، سعیدی اصل، محمدرضا، عبداله زاده، ابوالقاسم، عسکری، بیژن، و افشین پژوه، رضا. (1393). بررسی تاثیرکلرید سدیم برخصوصیات حسی و فیزیکی ماکارونی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(4 )، 31-39. SID. https://sid.ir/paper/509019/fa
Vancouver:
کپیحیدریان سودابه، سعیدی اصل محمدرضا، عبداله زاده ابوالقاسم، عسکری بیژن، افشین پژوه رضا. بررسی تاثیرکلرید سدیم برخصوصیات حسی و فیزیکی ماکارونی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(4 ):31-39. Available from: https://sid.ir/paper/509019/fa
IEEE:
کپیسودابه حیدریان، محمدرضا سعیدی اصل، ابوالقاسم عبداله زاده، بیژن عسکری، و رضا افشین پژوه، “بررسی تاثیرکلرید سدیم برخصوصیات حسی و فیزیکی ماکارونی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 4 ، pp. 31–39، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/509019/fa