APA:
کپییوسفی، شیما، یوسفی، قاسم، امیری ریگی، عاطفه، و امام جمعه، زهرا. (1395). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کنسانتره تمشک تولیدشده به وسیله تکنیک های خلا و مایکروویو. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(57)، 121-132. SID. https://sid.ir/paper/72042/fa
Vancouver:
کپییوسفی شیما، یوسفی قاسم، امیری ریگی عاطفه، امام جمعه زهرا. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کنسانتره تمشک تولیدشده به وسیله تکنیک های خلا و مایکروویو. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(57):121-132. Available from: https://sid.ir/paper/72042/fa
IEEE:
کپیشیما یوسفی، قاسم یوسفی، عاطفه امیری ریگی، و زهرا امام جمعه، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کنسانتره تمشک تولیدشده به وسیله تکنیک های خلا و مایکروویو،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 57، pp. 121–132، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72042/fa