APA:
کپیکلبادی نژاد، مائده، و نجفیان، لیلا. (1399). شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی شیره خرمالو وحشی(خرمندی). علوم و صنایع غذایی ایران، 17(100 )، 151-163. SID. https://sid.ir/paper/72067/fa
Vancouver:
کپیکلبادی نژاد مائده، نجفیان لیلا. شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی شیره خرمالو وحشی(خرمندی). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(100 ):151-163. Available from: https://sid.ir/paper/72067/fa
IEEE:
کپیمائده کلبادی نژاد، و لیلا نجفیان، “شناسایی ترکیبات شیمیایی و ارزیابی ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضدباکتریایی شیره خرمالو وحشی(خرمندی)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 100 ، pp. 151–163، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72067/fa