APA:
کپیفرجی، نسرین، علیزاده، محمد، الماسی، هادی، پیرسا، سجاد، و فرجی، سهیلا. (1399). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک کم چرب غنی سازی شده با نانو امولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگاسه. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(100 )، 77-101. SID. https://sid.ir/paper/72076/fa
Vancouver:
کپیفرجی نسرین، علیزاده محمد، الماسی هادی، پیرسا سجاد، فرجی سهیلا. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک کم چرب غنی سازی شده با نانو امولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگاسه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(100 ):77-101. Available from: https://sid.ir/paper/72076/fa
IEEE:
کپینسرین فرجی، محمد علیزاده، هادی الماسی، سجاد پیرسا، و سهیلا فرجی، “بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی ماست پروبیوتیک کم چرب غنی سازی شده با نانو امولسیون اسانس موسیر ایرانی حامل اسیدهای چرب امگاسه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 100 ، pp. 77–101، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72076/fa