APA:
کپیحجتی، محمد، امیدی میرزایی، مرضیه، و کیارسی، زهرا. (1399). بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس پوست دو گونه از مرکبات. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(100 )، 127-138. SID. https://sid.ir/paper/72077/fa
Vancouver:
کپیحجتی محمد، امیدی میرزایی مرضیه، کیارسی زهرا. بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس پوست دو گونه از مرکبات. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(100 ):127-138. Available from: https://sid.ir/paper/72077/fa
IEEE:
کپیمحمد حجتی، مرضیه امیدی میرزایی، و زهرا کیارسی، “بررسی ترکیبات شیمیایی و خواص آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی اسانس پوست دو گونه از مرکبات،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 100 ، pp. 127–138، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72077/fa