APA:
کپیپیرنیا، مطهره، طباطبایی یزدی، فریده، مرتضوی، سیدعلی، و محبی، محبت. (1399). بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی دولایه ژلاتین-صمغ کُندر دارای اسید آسکوربیک و اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) بر زمان ماندگاری فیله شترمرغ در دمای یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(100 )، 43-56. SID. https://sid.ir/paper/72078/fa
Vancouver:
کپیپیرنیا مطهره، طباطبایی یزدی فریده، مرتضوی سیدعلی، محبی محبت. بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی دولایه ژلاتین-صمغ کُندر دارای اسید آسکوربیک و اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) بر زمان ماندگاری فیله شترمرغ در دمای یخچال. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(100 ):43-56. Available from: https://sid.ir/paper/72078/fa
IEEE:
کپیمطهره پیرنیا، فریده طباطبایی یزدی، سیدعلی مرتضوی، و محبت محبی، “بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی دولایه ژلاتین-صمغ کُندر دارای اسید آسکوربیک و اسانس زوفا (Hyssopus officinalis) بر زمان ماندگاری فیله شترمرغ در دمای یخچال،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 100 ، pp. 43–56، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72078/fa