APA:
کپیمهدویان مهر، هادی، فرهوش، رضا، و شریف، علی. (1396). تاثیر درجه غیر اشباعیت سیستم لیپیدی و درجه حرارت بر فعالیت آنتی اکسیدانی ترسیوبوتیل هیدروکینون. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 111-120. SID. https://sid.ir/paper/72095/fa
Vancouver:
کپیمهدویان مهر هادی، فرهوش رضا، شریف علی. تاثیر درجه غیر اشباعیت سیستم لیپیدی و درجه حرارت بر فعالیت آنتی اکسیدانی ترسیوبوتیل هیدروکینون. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):111-120. Available from: https://sid.ir/paper/72095/fa
IEEE:
کپیهادی مهدویان مهر، رضا فرهوش، و علی شریف، “تاثیر درجه غیر اشباعیت سیستم لیپیدی و درجه حرارت بر فعالیت آنتی اکسیدانی ترسیوبوتیل هیدروکینون،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 111–120، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72095/fa