APA:
کپیصابریان، حامد، حسینی، فرشته، و بلوریان، شادی. (1396). بهینه سازی شرایط استخراج رنگ طبیعی کلروفیل از یونجه و بررسی ویژگی های کمی و کیفی آن در مقایسه با منابع گیاهی مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 47-57. SID. https://sid.ir/paper/72099/fa
Vancouver:
کپیصابریان حامد، حسینی فرشته، بلوریان شادی. بهینه سازی شرایط استخراج رنگ طبیعی کلروفیل از یونجه و بررسی ویژگی های کمی و کیفی آن در مقایسه با منابع گیاهی مختلف. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):47-57. Available from: https://sid.ir/paper/72099/fa
IEEE:
کپیحامد صابریان، فرشته حسینی، و شادی بلوریان، “بهینه سازی شرایط استخراج رنگ طبیعی کلروفیل از یونجه و بررسی ویژگی های کمی و کیفی آن در مقایسه با منابع گیاهی مختلف،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 47–57، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72099/fa