Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

779
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

807
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعیین همبستگی بین آزمونهای دستگاهی و پردازش تصویر با آزمونهای حسی در نان باگت

صفحات

 صفحه شروع 73 | صفحه پایان 81

چکیده

 نان در اشکال مختلف آن یکی از اصلی ترین مواد غذایی است که توسط انسان مصرف می شود. افزایش سطح آگاهی و انتظارات مصرف کنندگان از کیفیت مواد غذایی, منجربه افزایش نیاز به ابزاری دقیق و سریع جهت بهبود کنترل کیفیت موادغذایی شده است. هدف از این پژوهش بررسی رابطه نتایج آزمون های دستگاهی و حسی برای تعیین کیفیت نان بود. برای این منظور نان باگت تهیه و آزمون های بافت سنجی, حجم مخصوص و بیاتی حسی بر روی آن انجام شد. نتایج نشان داد که بین نتایج بدست آمده از بافت سنجی دستگاهی و نتایج بدست آمده از آزمون حسی همبستگی بالایی وجود داشت, بطوریکه هرچه سفتی نان کمتر بود امتیاز بافت حسی بیشتر و امتیاز بیاتی حسی کمتر شد, همچنین هرچه حجم یک نان بیشتر سفتی آن نان کمتر بود. بین نتایج بدست آمده از شاخص های رنگی و نتایج آزمون حسی رنگ نیز همبستگی بالایی مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صحراگرد، معصومه، شیخ الاسلامی، زهرا، و احمدزاده قویدل، ریحانه. (1396). تعیین همبستگی بین آزمونهای دستگاهی و پردازش تصویر با آزمونهای حسی در نان باگت. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 73-81. SID. https://sid.ir/paper/72105/fa

    Vancouver: کپی

    صحراگرد معصومه، شیخ الاسلامی زهرا، احمدزاده قویدل ریحانه. تعیین همبستگی بین آزمونهای دستگاهی و پردازش تصویر با آزمونهای حسی در نان باگت. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):73-81. Available from: https://sid.ir/paper/72105/fa

    IEEE: کپی

    معصومه صحراگرد، زهرا شیخ الاسلامی، و ریحانه احمدزاده قویدل، “تعیین همبستگی بین آزمونهای دستگاهی و پردازش تصویر با آزمونهای حسی در نان باگت،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 73–81، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72105/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا