APA:
کپیصحرائیان، بهاره، مظاهری تهرانی، مصطفی، نقی پور، فریبا، قیافه داوودی، مهدی، و سلیمانی، مریم. (1392). بررسی تاثیر اختلاط آرد گندم با سبوس برنج و آرد سویا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(3)، 229-240. SID. https://sid.ir/paper/492709/fa
Vancouver:
کپیصحرائیان بهاره، مظاهری تهرانی مصطفی، نقی پور فریبا، قیافه داوودی مهدی، سلیمانی مریم. بررسی تاثیر اختلاط آرد گندم با سبوس برنج و آرد سویا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(3):229-240. Available from: https://sid.ir/paper/492709/fa
IEEE:
کپیبهاره صحرائیان، مصطفی مظاهری تهرانی، فریبا نقی پور، مهدی قیافه داوودی، و مریم سلیمانی، “بررسی تاثیر اختلاط آرد گندم با سبوس برنج و آرد سویا بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان باگت،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 3، pp. 229–240، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/492709/fa