Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,652
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

993
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر اسید آسکوربیک و اسید اگزالیک بر ماندگاری آریل های انار

صفحات

 صفحه شروع 15 | صفحه پایان 24

چکیده

 به منظور افزایش عمرقفسه ای آریل های انار از اسید اگزالیک و اسید آسکوربیک با غلظت های 5 و 10 میلی مولار استفاده شد. آریل ها به مدت پنج دقیقه در تیمارهای فوق غوطه ور شده و پس از خشک شدن در دمای آزمایشگاه, در درون ظروف پلی اتیلنی با استفاده از پوشش سلوفان بسته بندی و به دمای چهار درجه سانتیگراد منتقل شدند. برخی صفات کیفی, کمی و بیوشیمیایی نمونه ها, در زمان های هفت و 14 روز بعد از انبارداری مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد تفاوت معنی داری بین تیمارها در اکثر صفات مورد ارزیابی وجود دارد. آریل های تیمار شده با اسید اگزالیک و اسید آسکوربیک در مقایسه با شاهد دارای کاهش وزن و درجه سرمازدگی کمتری بوده و دارای کیفیت و بازارپسندی مطلوبی بودند. تیمارهای اسید اگزالیک و اسید آسکوربیک موجب کاهش فعالیت آنزیم پلی فنل اکسیداز و مقدار فنل کل گردید در حالی که مقدار ویتامین ث, آنتوسیانین و ظرفیت آنتی اکسیدانی نمونه های تیمارها در مقایسه با شاهد بالاتر بود. نتایج کلی نشان داد ترکیبات اسید آلی باعث کاهش تخریب آریل انار در زمان نگه داری در سردخانه شده و به عنوان تیمارهایی مناسب برای حفظ کیفیت پس از برداشت آریل انار می باشند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عزیزی، فاطمه، عرفانی مقدم، جواد، خادمی، اورنگ، و نورالهی، خشنود. (1396). تاثیر اسید آسکوربیک و اسید اگزالیک بر ماندگاری آریل های انار. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 15-24. SID. https://sid.ir/paper/72107/fa

    Vancouver: کپی

    عزیزی فاطمه، عرفانی مقدم جواد، خادمی اورنگ، نورالهی خشنود. تاثیر اسید آسکوربیک و اسید اگزالیک بر ماندگاری آریل های انار. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):15-24. Available from: https://sid.ir/paper/72107/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه عزیزی، جواد عرفانی مقدم، اورنگ خادمی، و خشنود نورالهی، “تاثیر اسید آسکوربیک و اسید اگزالیک بر ماندگاری آریل های انار،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 15–24، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72107/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا