APA:
کپیعزیزی، فاطمه، عرفانی مقدم، جواد، خادمی، اورنگ، و نورالهی، خشنود. (1396). تاثیر اسید آسکوربیک و اسید اگزالیک بر ماندگاری آریل های انار. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 15-24. SID. https://sid.ir/paper/72107/fa
Vancouver:
کپیعزیزی فاطمه، عرفانی مقدم جواد، خادمی اورنگ، نورالهی خشنود. تاثیر اسید آسکوربیک و اسید اگزالیک بر ماندگاری آریل های انار. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):15-24. Available from: https://sid.ir/paper/72107/fa
IEEE:
کپیفاطمه عزیزی، جواد عرفانی مقدم، اورنگ خادمی، و خشنود نورالهی، “تاثیر اسید آسکوربیک و اسید اگزالیک بر ماندگاری آریل های انار،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 15–24، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72107/fa