مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

369
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

538
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر دمای انبار و نیتریک اکسید بر کیفیت و انبارمانی آریل های انار نادری

صفحات

 صفحه شروع 341 | صفحه پایان 356

چکیده

 مهمترین مشکلات آریل انار طی انبارمانی, نرم شدن, قهوه ای شدن آنزیمی و آلودگی میکروبی است. برای رفع این مشکلات تیمار پس از برداشت نیتریک اکسید و انبار سرد بر آریل انار بررسی شد. بنابراین به منظور, ارزیابی اثر دمای انبار و غلظت های مختلف نیتریک اکسید بر خصوصیات کیفی و انبارمانی آریل انار آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کامل تصادفی با سه تکرار انجام شد. در این مطالعه, نیتریک اکسید در غلظت های صفر, 5 و 10 میکرومول در لیتر استفاده شد. آریل ها به مدت 15 ثانیه در تیمار نیتریک اکسید غوطه ور شده و پس از خشک شدن در دمای آزمایشگاه, درون ظروف پلی اتیلنی بسته بندی و به دماهای 2, 4 و 8 درجه سلسیوس منتقل شدند. برخی صفات کیفی, کمی و بیوشیمیایی نمونه ها در طی زمان های (صفر, 7, 14 و 21 روز) انبار مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج تجزیه واریانس نشان داد تفاوت معنی داری بین غلظت های مختلف نیتریک اکسید و دماهای انبارمانی در اکثر صفات مورد ارزیابی وجود داشت. پس از 21 روز انبارمانی, آریل های تیمار شده با نیتریک اکسید در غلظت 10 میکرومولار و نگهداری در دمای 8 درجه سلسیوس در مقایسه با شاهد در دمای 2 درجه سلسیوس دارای 50% کاهش وزن کمتر و 21% نشت یونی کمتری بوده و دارای ارزیابی حسی, مقدار آنتوسیانین, ترکیبات فنلی و ظرفیت آنتی-اکسیدانی مطلوبی بودند. در مجموع آریل های تیمارشده با 10 میکرومول در لیتر نیتریک اکسید در دمای 8 درجه سلسیوس بالاترین کیفیت ظاهری و انبارمانی را داشتند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ماندگاری، مریم، میرزاعلیان دستجردی، عبدالمجید، مشرف، لاله، و تاتاری، مریم. (1398). تاثیر دمای انبار و نیتریک اکسید بر کیفیت و انبارمانی آریل های انار نادری. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(89 )، 341-356. SID. https://sid.ir/paper/72276/fa

    Vancouver: کپی

    ماندگاری مریم، میرزاعلیان دستجردی عبدالمجید، مشرف لاله، تاتاری مریم. تاثیر دمای انبار و نیتریک اکسید بر کیفیت و انبارمانی آریل های انار نادری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(89 ):341-356. Available from: https://sid.ir/paper/72276/fa

    IEEE: کپی

    مریم ماندگاری، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی، لاله مشرف، و مریم تاتاری، “تاثیر دمای انبار و نیتریک اکسید بر کیفیت و انبارمانی آریل های انار نادری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 89 ، pp. 341–356، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72276/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button