APA:
کپیماندگاری، مریم، میرزاعلیان دستجردی، عبدالمجید، مشرف، لاله، و تاتاری، مریم. (1398). تاثیر دمای انبار و نیتریک اکسید بر کیفیت و انبارمانی آریل های انار نادری. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(89 )، 341-356. SID. https://sid.ir/paper/72276/fa
Vancouver:
کپیماندگاری مریم، میرزاعلیان دستجردی عبدالمجید، مشرف لاله، تاتاری مریم. تاثیر دمای انبار و نیتریک اکسید بر کیفیت و انبارمانی آریل های انار نادری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(89 ):341-356. Available from: https://sid.ir/paper/72276/fa
IEEE:
کپیمریم ماندگاری، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی، لاله مشرف، و مریم تاتاری، “تاثیر دمای انبار و نیتریک اکسید بر کیفیت و انبارمانی آریل های انار نادری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 89 ، pp. 341–356، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72276/fa