APA:
کپیماندگاری، مریم، میرزاعلیان دستجردی، عبدالمجید، مشرف، لاله، و تاتاری، مریم. (1399). اثر نیتریک اکسید و دما بر حفظ کیفیت آریل انار رقم ملس. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(2 (پیاپی 62) )، 235-249. SID. https://sid.ir/paper/362537/fa
Vancouver:
کپیماندگاری مریم، میرزاعلیان دستجردی عبدالمجید، مشرف لاله، تاتاری مریم. اثر نیتریک اکسید و دما بر حفظ کیفیت آریل انار رقم ملس. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(2 (پیاپی 62) ):235-249. Available from: https://sid.ir/paper/362537/fa
IEEE:
کپیمریم ماندگاری، عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی، لاله مشرف، و مریم تاتاری، “اثر نیتریک اکسید و دما بر حفظ کیفیت آریل انار رقم ملس،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 2 (پیاپی 62) ، pp. 235–249، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/362537/fa