APA:
کپیجلدانی، شیما، ناصحی، بهزاد، برزگر، حسن، و سپهوند، نیازعلی. (1396). بررسی ویژگی های رنگ سنجی پوسته, مغز و خصوصیت کیفی نان بربری غنی شده با آرد کامل کینوا. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 259-267. SID. https://sid.ir/paper/72116/fa
Vancouver:
کپیجلدانی شیما، ناصحی بهزاد، برزگر حسن، سپهوند نیازعلی. بررسی ویژگی های رنگ سنجی پوسته, مغز و خصوصیت کیفی نان بربری غنی شده با آرد کامل کینوا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):259-267. Available from: https://sid.ir/paper/72116/fa
IEEE:
کپیشیما جلدانی، بهزاد ناصحی، حسن برزگر، و نیازعلی سپهوند، “بررسی ویژگی های رنگ سنجی پوسته, مغز و خصوصیت کیفی نان بربری غنی شده با آرد کامل کینوا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 259–267، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72116/fa