APA:
کپیعسکری اصلی ارده، عزت اله، پیمان، سیدحسین، بساطی، زهرا، و صالحی، نسیم. (1392). تاثیر درجه حرات خشک کردن و محتوای رطوبت نهایی دانه بر ضایعات حاصل از تبدیل چند رقم برنج. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(38)، 127-137. SID. https://sid.ir/paper/72120/fa
Vancouver:
کپیعسکری اصلی ارده عزت اله، پیمان سیدحسین، بساطی زهرا، صالحی نسیم. تاثیر درجه حرات خشک کردن و محتوای رطوبت نهایی دانه بر ضایعات حاصل از تبدیل چند رقم برنج. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(38):127-137. Available from: https://sid.ir/paper/72120/fa
IEEE:
کپیعزت اله عسکری اصلی ارده، سیدحسین پیمان، زهرا بساطی، و نسیم صالحی، “تاثیر درجه حرات خشک کردن و محتوای رطوبت نهایی دانه بر ضایعات حاصل از تبدیل چند رقم برنج،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 38، pp. 127–137، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72120/fa