مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,041
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

605
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر رقم، رطوبت و زمان عملیات برسفید کردن برنج

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 32

چکیده

 در این تحقیق اثر سه عامل رطوبت دانه, رقم و زمان سفید کردن بر شاخص سفید شدگی و درجه خرد برنج مورد بررسی قرار گرفت. سه رقم علی کاظمی, بینام و خزر هر یک در سه سطح رطوبتی 14-12.5, 12.5-11 و 11- 9.5 درصد بر پایه تر بررسی شده و زمان سفید کنی در چهار سطح 15, 30, 45, و 60 ثانیه مورد آزمایش قرار گرفت. اجرای آزمایشها بصورت کرتهای خرد شده در قالب طرح پایه بلوکهای کامل صورت گرفت. نتایج آزمایشها نشان داد که مدت زمان سفید کردن در سطوح تعیین شده, تاثیر معنی داری بر خرده برنج ایجاد شده در مرحله سفیدکنی ندارد. ولی افزایش زمان سفیدکنی از 15 ثانیه به 60 ثانیه باعث افزایش شاخص سفید شدگی می شود. میزان خرده برنج ایجاد شده در مرحله سفیدکنی برای هر سه رقم اختلاف معنی داری نشان می داد. بیشترین خرده برنج برای رقم علی کاظمی و کمترین خرده برنج برای رقم خزر حاصل شد. شاخص سفیدشدگی رقم خزر به طور معنی داری بیشتر از دو رقم دیگر می باشد و کمترین میزان خرده برنج برای هر سه رقم در مرحله سفیدکنی در محتوای رطوبتی 9.5-11 درصد مشاهده گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پیمان، سیدحسین، روحی، رضا، مینایی، سعید، و علیزاده، محمدرضا. (1386). بررسی اثر رقم, رطوبت و زمان عملیات برسفید کردن برنج. علوم کشاورزی ایران، 38(1)، 27-32. SID. https://sid.ir/paper/8605/fa

    Vancouver: کپی

    پیمان سیدحسین، روحی رضا، مینایی سعید، علیزاده محمدرضا. بررسی اثر رقم, رطوبت و زمان عملیات برسفید کردن برنج. علوم کشاورزی ایران[Internet]. 1386؛38(1):27-32. Available from: https://sid.ir/paper/8605/fa

    IEEE: کپی

    سیدحسین پیمان، رضا روحی، سعید مینایی، و محمدرضا علیزاده، “بررسی اثر رقم, رطوبت و زمان عملیات برسفید کردن برنج،” علوم کشاورزی ایران، vol. 38، no. 1، pp. 27–32، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/8605/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button