APA:
کپیرفیعی، شاهین، و کاشانی نژاد، مهدی. (1384). شبیه سازی رطوبت در طی خشک شدن دانه پسته (رقم اوحدی) با درجه حرارت بالا بوسیله روش اجزا محدود. علوم و صنایع غذایی ایران، 2(1)، 15-26. SID. https://sid.ir/paper/71513/fa
Vancouver:
کپیرفیعی شاهین، کاشانی نژاد مهدی. شبیه سازی رطوبت در طی خشک شدن دانه پسته (رقم اوحدی) با درجه حرارت بالا بوسیله روش اجزا محدود. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛2(1):15-26. Available from: https://sid.ir/paper/71513/fa
IEEE:
کپیشاهین رفیعی، و مهدی کاشانی نژاد، “شبیه سازی رطوبت در طی خشک شدن دانه پسته (رقم اوحدی) با درجه حرارت بالا بوسیله روش اجزا محدود،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 1، pp. 15–26، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71513/fa