مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

874
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

638
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر زمان خشک شدن دانه های انار و ضرایب مدل شبیه سازی

صفحات

 صفحه شروع 113 | صفحه پایان 126

چکیده

 به منظور ارزیابی و انتخاب مدل مناسب برای روند خشک کردن لایه نازک دانه‎های انار, یازده مدل نیمه تئوری و تجربی با داده های آزمایشگاهی برازش شد. آزمایشات در سه تیمار شاهد, پیش‎تیمار مایکروویو با توان 100 وات و پیش‎تیمار مایکروویو با توان 200 وات و در شش سطح دمایی 45, 50, 55, 60, 65 و 70 درجه سلسیوس و سه سرعت هوای 0.5, 1 و 1.5 متر بر ثانیه انجام شد. نتایج حاصل از تحلیل رگرسیونی مدل های مورد بررسی نشان می دهد که مدل میدیلی بهترین برازش را با داده های بدست آمده دارد. ضرایب مدل میدیلی با افزایش دما و سرعت باد افزایش یافتند. همچنین نتایج حاصل از آزمایشات نشان داد که با انجام عملیات پیش ‎تیمار با استفاده از مایکروویو, زمان خشک ‎شدن دانه‎‎ های انار به طور معنی ‎داری کاهش پیدا کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    متولی، علی، مینایی، سعید، خوش تقاضا، محمدهادی، و عزیزی، محمدحسین. (1392). تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر زمان خشک شدن دانه های انار و ضرایب مدل شبیه سازی. علوم و صنایع غذایی ایران، 10(38)، 113-126. SID. https://sid.ir/paper/72127/fa

    Vancouver: کپی

    متولی علی، مینایی سعید، خوش تقاضا محمدهادی، عزیزی محمدحسین. تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر زمان خشک شدن دانه های انار و ضرایب مدل شبیه سازی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛10(38):113-126. Available from: https://sid.ir/paper/72127/fa

    IEEE: کپی

    علی متولی، سعید مینایی، محمدهادی خوش تقاضا، و محمدحسین عزیزی، “تاثیر پیش تیمار مایکروویو بر زمان خشک شدن دانه های انار و ضرایب مدل شبیه سازی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 38، pp. 113–126، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72127/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button