APA:
کپیمیلانی، الناز، هاشمی، ندا، گلی موحد، غلامعلی، و هاشمی، مجید. (1398). تاثیر اینولین بومی و نشاسته مقاوم به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رنگ, عملکردی و رئولوژیکی پوشش اسنک حجیم. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(93 )، 143-154. SID. https://sid.ir/paper/72143/fa
Vancouver:
کپیمیلانی الناز، هاشمی ندا، گلی موحد غلامعلی، هاشمی مجید. تاثیر اینولین بومی و نشاسته مقاوم به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رنگ, عملکردی و رئولوژیکی پوشش اسنک حجیم. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(93 ):143-154. Available from: https://sid.ir/paper/72143/fa
IEEE:
کپیالناز میلانی، ندا هاشمی، غلامعلی گلی موحد، و مجید هاشمی، “تاثیر اینولین بومی و نشاسته مقاوم به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های رنگ, عملکردی و رئولوژیکی پوشش اسنک حجیم،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 93 ، pp. 143–154، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72143/fa