مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,190
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

821
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه کیفیت بافت دو واریته سیب و ارزیابی دقت در اندازه گیری دو دستگاه ماگنس تایلور و فشار سنج میوه

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 16

چکیده

 به منظور بررسی کیفیت بافت واریته های سیب پس از یک دوره نگهداری در سردخانه و مقایسه دقت در اندازه گیری دستگاههای معمول و مورد استفاده, دو واریته سیب زرد لبنانی و قرمز لبنانی مورد ارزیابی قرار گرفتند آزمایشات به طور جداگانه و در شرایط کاملا یکسان به روش آزمون )ایجاد حفره( یک بار توسط دستگاه تمام اتوماتیک ماگنس تایلور و یک بار توسط پنترومتر دستی )بافت سنج میوه( یا فشار سنج میوه انجام شد و میزان نیرو )نیوتون( نیرو بر سطح )نیوتون بر سانتیمتر مربع( و نیرو بر جابجایی )نیوتون بر میلی لیتر( بافت هر دو واریته تعیین گردید. کلیه اعداد حاصل در طرح بلوک کامل تصادفی به روش فاکتوریل تجزیه و تحلیل و با آزمون دانکن مقایسه میانگین گردیدند. نتایج نشان داد که اولا: واریته قرمز لبنانی دارای استحکام و کیفیت بافت بهتری نسبت به واریته زرد لبنانی پس از یک دوره نگهداری در سردخانه می باشد. ثانیا: نتایج فاکتور های مشابه به دست آمده توسط دستگاه پنترومتر دستی همواره دارای مقادیر بیشتری نسبت به دستگاه ماگنس تایلور در شرایط کاملا مشابه می باشند و لذا نمی توان آنها را به یکدیگر تعمیم داد و برای جلوگیری از خطا و دقت در تشخیص کیفیت بافت نتیجه هر دستگاه با خود و به طور جداگانه مورد ارزیابی قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    مسکوکی، عبدالمجید، و مرتضوی، سیدعلی. (1387). مقایسه کیفیت بافت دو واریته سیب و ارزیابی دقت در اندازه گیری دو دستگاه ماگنس تایلور و فشار سنج میوه. علوم و صنایع غذایی ایران، 5(2)، 9-16. SID. https://sid.ir/paper/72147/fa

    Vancouver: کپی

    مسکوکی عبدالمجید، مرتضوی سیدعلی. مقایسه کیفیت بافت دو واریته سیب و ارزیابی دقت در اندازه گیری دو دستگاه ماگنس تایلور و فشار سنج میوه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛5(2):9-16. Available from: https://sid.ir/paper/72147/fa

    IEEE: کپی

    عبدالمجید مسکوکی، و سیدعلی مرتضوی، “مقایسه کیفیت بافت دو واریته سیب و ارزیابی دقت در اندازه گیری دو دستگاه ماگنس تایلور و فشار سنج میوه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 5، no. 2، pp. 9–16، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72147/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button