APA:
کپیدهدشتی ها، محمدسعید، حسینی، سیدابراهیم، و اصفهانی مهر، عاطفه. (1395). بررسی تاثیر صمغ های زانتان و گوار بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(60)، 173-186. SID. https://sid.ir/paper/72176/fa
Vancouver:
کپیدهدشتی ها محمدسعید، حسینی سیدابراهیم، اصفهانی مهر عاطفه. بررسی تاثیر صمغ های زانتان و گوار بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(60):173-186. Available from: https://sid.ir/paper/72176/fa
IEEE:
کپیمحمدسعید دهدشتی ها، سیدابراهیم حسینی، و عاطفه اصفهانی مهر، “بررسی تاثیر صمغ های زانتان و گوار بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 60، pp. 173–186، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72176/fa