Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,953
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

809
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر پوشش مالتودکسترین بر خواص خلال سیب زمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 36

چکیده

 استفاده از پوشش های خوراکی روش مناسبی برای کاهش مقدار روغن جذب شده در مواد غذایی است. در این پژوهش اثر مالتودکسترین به عنوان یک پوشش دهنده در سه غلظت (1, 3 و 5 درصد) و همچنین زمان غوطه وری در محلول پوشش دهنده (2 و 4 دقیقه), دمای سرخ کردن (170, 180 و 190 درجه سانتی گراد) و زمان سرخ کردن (5, 6 و 7 دقیقه) بر میزان رطوبت, کاهش جذب روغن, رنگ, سختی و ویژگی های حسی خلال های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ بررسی شد. یافته ها نشان داد که اثر متغیرهای مورد بررسی بر میزان رطوبت, پارامترهای رنگی, سختی و میزان چربی خلال های سیب زمینی سرخ شده معنی دار (p<0.01) بود. با افزایش دما و زمان سرخ کردن محتوی رطوبت کاهش ولی میزان جذب روغن و سختی افزایش یافت. نتایج نشان داد که خلال های سیب زمینی سرخ شده ای که با مالتودکسترین پوشش داده شده بودند از میزان روغن کمتری برخوردار بودند بطوریکه استفاده از پوشش مالتودکسترین, میزان روغن را تا 41.93 درصد کاهش داد. خلال های پوشش داده شده با مالتودکسترین (محلول 5% و 2 دقیقه غوطه وری) که در 170 درجه به مدت 6 دقیقه سرخ شده بودند کمترین مقدار روغن (19.9%) را داشتند. همچنین, ویژگی های رنگی و حسی خلال های سیب زمینی سرخ شده پوشش داده شده با مالتودکسترین تفاوتی با خلال های بدون پوشش نداشتند. بر اساس نتایج این تحقیق می توان مالتودکسترین را به عنوان یک ماده پوشش دهنده ارزان قیمت و مناسب جهت کاهش روغن خلال سیب زمینی سرخ شده در نظر گرفت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خضری پورعرب، مریم، حجتی، محمد، و سمواتی، وحید. (1395). اثر پوشش مالتودکسترین بر خواص خلال سیب زمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(60)، 25-36. SID. https://sid.ir/paper/72185/fa

    Vancouver: کپی

    خضری پورعرب مریم، حجتی محمد، سمواتی وحید. اثر پوشش مالتودکسترین بر خواص خلال سیب زمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(60):25-36. Available from: https://sid.ir/paper/72185/fa

    IEEE: کپی

    مریم خضری پورعرب، محمد حجتی، و وحید سمواتی، “اثر پوشش مالتودکسترین بر خواص خلال سیب زمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 60، pp. 25–36، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72185/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا