APA:
کپیخضری پورعرب، مریم، حجتی، محمد، و سمواتی، وحید. (1395). اثر پوشش مالتودکسترین بر خواص خلال سیب زمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(60)، 25-36. SID. https://sid.ir/paper/72185/fa
Vancouver:
کپیخضری پورعرب مریم، حجتی محمد، سمواتی وحید. اثر پوشش مالتودکسترین بر خواص خلال سیب زمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(60):25-36. Available from: https://sid.ir/paper/72185/fa
IEEE:
کپیمریم خضری پورعرب، محمد حجتی، و وحید سمواتی، “اثر پوشش مالتودکسترین بر خواص خلال سیب زمینی سرخ شده با استفاده از روش سطح پاسخ،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 60، pp. 25–36، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72185/fa