APA:
کپیسرمدی زاده، دریادخت، بدیعی، فوژان، احسانی، محمدرضا، مفتون آزاد، ندا، و گودرزی، فرزاد. (1390). مطالعه اثر پوشش بر پایه ایزوله پروتئین سویا بر خواص خلال سیب زمینی سرخ شده با استفاده از روش پاسخ سطح. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 6(2 (پی در پی 21))، 75-86. SID. https://sid.ir/paper/121154/fa
Vancouver:
کپیسرمدی زاده دریادخت، بدیعی فوژان، احسانی محمدرضا، مفتون آزاد ندا، گودرزی فرزاد. مطالعه اثر پوشش بر پایه ایزوله پروتئین سویا بر خواص خلال سیب زمینی سرخ شده با استفاده از روش پاسخ سطح. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛6(2 (پی در پی 21)):75-86. Available from: https://sid.ir/paper/121154/fa
IEEE:
کپیدریادخت سرمدی زاده، فوژان بدیعی، محمدرضا احسانی، ندا مفتون آزاد، و فرزاد گودرزی، “مطالعه اثر پوشش بر پایه ایزوله پروتئین سویا بر خواص خلال سیب زمینی سرخ شده با استفاده از روش پاسخ سطح،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 2 (پی در پی 21)، pp. 75–86، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121154/fa