APA:
کپیدارایی گرمه خانی، امیر، میرزایی، حبیب اله، مقصودلو، یحیی، و کاشانی نژاد، مهدی. (1389). بررسی خواص فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب زمینی استان گلستان و تاثیر آن بر خواص خلال نیمه سرخ شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 7(1)، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/71923/fa
Vancouver:
کپیدارایی گرمه خانی امیر، میرزایی حبیب اله، مقصودلو یحیی، کاشانی نژاد مهدی. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب زمینی استان گلستان و تاثیر آن بر خواص خلال نیمه سرخ شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛7(1):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/71923/fa
IEEE:
کپیامیر دارایی گرمه خانی، حبیب اله میرزایی، یحیی مقصودلو، و مهدی کاشانی نژاد، “بررسی خواص فیزیکوشیمیایی سه رقم سیب زمینی استان گلستان و تاثیر آن بر خواص خلال نیمه سرخ شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 1، pp. 1–9، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71923/fa