APA:
کپیکرامت، ملیحه، گل مکانی، محمدتقی، امین لاری، محمود، علوی، نصیره، نوروزی، مسعود، و شکرفروش، شهرام. (1395). بررسی پایداری اکسیداسیون روغن زیتون بکر با استفاده از اسانس رزماری. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(60)، 157-172. SID. https://sid.ir/paper/72191/fa
Vancouver:
کپیکرامت ملیحه، گل مکانی محمدتقی، امین لاری محمود، علوی نصیره، نوروزی مسعود، شکرفروش شهرام. بررسی پایداری اکسیداسیون روغن زیتون بکر با استفاده از اسانس رزماری. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(60):157-172. Available from: https://sid.ir/paper/72191/fa
IEEE:
کپیملیحه کرامت، محمدتقی گل مکانی، محمود امین لاری، نصیره علوی، مسعود نوروزی، و شهرام شکرفروش، “بررسی پایداری اکسیداسیون روغن زیتون بکر با استفاده از اسانس رزماری،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 60، pp. 157–172، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72191/fa