APA:
کپیرفیعی نظری، روشنک، عرب عامری، مجید، و نوری، لیلا. (1394). مدل سازی و پیش بینی پایداری اکسیداسیون روغن زیتون طی نگهداری در شرایط محیطی با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 10(1)، 71-80. SID. https://sid.ir/paper/395195/fa
Vancouver:
کپیرفیعی نظری روشنک، عرب عامری مجید، نوری لیلا. مدل سازی و پیش بینی پایداری اکسیداسیون روغن زیتون طی نگهداری در شرایط محیطی با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛10(1):71-80. Available from: https://sid.ir/paper/395195/fa
IEEE:
کپیروشنک رفیعی نظری، مجید عرب عامری، و لیلا نوری، “مدل سازی و پیش بینی پایداری اکسیداسیون روغن زیتون طی نگهداری در شرایط محیطی با استفاده از مدل شبکه عصبی مصنوعی،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 10، no. 1، pp. 71–80، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395195/fa