مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

757
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

742
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر شرایط مختلف منطقه کشت بر خصوصیت های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر رقم روغنی

صفحات

 صفحه شروع 181 | صفحه پایان 192

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حقیقت خرازی، سپیده، اسماعیل زاده کناری، رضا، و رفتنی امیری، زینب. (1395). تاثیر شرایط مختلف منطقه کشت بر خصوصیت های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر رقم روغنی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(55)، 181-192. SID. https://sid.ir/paper/401679/fa

    Vancouver: کپی

    حقیقت خرازی سپیده، اسماعیل زاده کناری رضا، رفتنی امیری زینب. تاثیر شرایط مختلف منطقه کشت بر خصوصیت های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر رقم روغنی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(55):181-192. Available from: https://sid.ir/paper/401679/fa

    IEEE: کپی

    سپیده حقیقت خرازی، رضا اسماعیل زاده کناری، و زینب رفتنی امیری، “تاثیر شرایط مختلف منطقه کشت بر خصوصیت های فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن زیتون بکر رقم روغنی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 55، pp. 181–192، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/401679/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button