مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

727
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

645
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغییرات عناصر معدنی برخی ارقام کیوی ایران در طی نگهداری در سردخانه

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 38

چکیده

کیوی شامل مقادیر قابل توجهی از عناصر معدنی مورد نیاز بدن است که از گیاه و خاک جذب می شود. تغییرات عناصر معدنی (کلسیم, پتاسیم, منیزیم, سدیم, فسفر, آهن‏, مس, روی و منگنز) 5 رقم آبوت, آلیسون, برونو, مانتی و هایوارد میوه کیوی (Actinidia deliciosa CV), به هنگام نگهداری در سردخانه (دمای 4-0 درجه سانتی گراد و رطوبت 85-75%), در زمان های 0, 9 و 18 هفته با دستگاه (Inductively Coupled Plasma-Atomic Emission Spectrometer) ICP-AES اندازه گیری شد. نتایج نشان داد عناصر معدنی (میلی گرم در 100 گرم ماده تازه) این ارقام شامل: کلسیم 79.590-42.726, پتاسیم 372.271-279.890, منیزیم 32.799–18.977, سدیم 2.5–1.444, آهن 0.521–0.290, فسفر 42.221–31.296, مس 0.207–0.037, روی 0.308-0.162 و منگنز 0.062–0.042 می باشد. در اندازه گیری پتاسیم بیشترین مقدار را داشت. در بین ارقام, آلیسون بیشترین مقدار عناصر معدنی را به خود اختصاص می دهد. همچنین تغییرات عناصر معدنی در اکثر ارقام در زمان های نگهداری دارای اختلاف معنی داری در سطح 1% بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    ذوالفقاری، محبوبه، سحری، محمدعلی، و برزگر، محسن. (1390). تغییرات عناصر معدنی برخی ارقام کیوی ایران در طی نگهداری در سردخانه. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(29)، 33-38. SID. https://sid.ir/paper/72193/fa

    Vancouver: کپی

    ذوالفقاری محبوبه، سحری محمدعلی، برزگر محسن. تغییرات عناصر معدنی برخی ارقام کیوی ایران در طی نگهداری در سردخانه. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(29):33-38. Available from: https://sid.ir/paper/72193/fa

    IEEE: کپی

    محبوبه ذوالفقاری، محمدعلی سحری، و محسن برزگر، “تغییرات عناصر معدنی برخی ارقام کیوی ایران در طی نگهداری در سردخانه،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 29، pp. 33–38، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72193/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button