APA:
کپیبنیادیان، مجتبی، مشتاقی، حمداله، نعمت الهی، امین، و نقوی، زینب. (1390). بررسی میزان فلزات سرب, قلع, مس و کادمیوم در کنسروهای ماهی تولید شده در ایران. علوم و صنایع غذایی ایران، 8(29)، 27-32. SID. https://sid.ir/paper/72202/fa
Vancouver:
کپیبنیادیان مجتبی، مشتاقی حمداله، نعمت الهی امین، نقوی زینب. بررسی میزان فلزات سرب, قلع, مس و کادمیوم در کنسروهای ماهی تولید شده در ایران. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛8(29):27-32. Available from: https://sid.ir/paper/72202/fa
IEEE:
کپیمجتبی بنیادیان، حمداله مشتاقی، امین نعمت الهی، و زینب نقوی، “بررسی میزان فلزات سرب, قلع, مس و کادمیوم در کنسروهای ماهی تولید شده در ایران،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 29، pp. 27–32، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72202/fa