APA:
کپیآبرومند، علی، و باعثی، فریده. (1396). بررسی تاثیر نگهداری در یخ بر ترکیب شیمیایی و محتوی پراکسید ماهی صافی (Siganus javus). علوم و صنایع غذایی ایران، 14(69)، 345-352. SID. https://sid.ir/paper/72228/fa
Vancouver:
کپیآبرومند علی، باعثی فریده. بررسی تاثیر نگهداری در یخ بر ترکیب شیمیایی و محتوی پراکسید ماهی صافی (Siganus javus). علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(69):345-352. Available from: https://sid.ir/paper/72228/fa
IEEE:
کپیعلی آبرومند، و فریده باعثی، “بررسی تاثیر نگهداری در یخ بر ترکیب شیمیایی و محتوی پراکسید ماهی صافی (Siganus javus)،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 69، pp. 345–352، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72228/fa