APA:
کپیچهارطاق، فروغ، ناصحی، بهزاد، و برزگر، حسن. (1396). بهینه سازی ویژگی های کیک رژیمی غنی شده با پودر برگ استویا. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(69)، 31-41. SID. https://sid.ir/paper/72238/fa
Vancouver:
کپیچهارطاق فروغ، ناصحی بهزاد، برزگر حسن. بهینه سازی ویژگی های کیک رژیمی غنی شده با پودر برگ استویا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(69):31-41. Available from: https://sid.ir/paper/72238/fa
IEEE:
کپیفروغ چهارطاق، بهزاد ناصحی، و حسن برزگر، “بهینه سازی ویژگی های کیک رژیمی غنی شده با پودر برگ استویا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 69، pp. 31–41، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72238/fa