APA:
کپیآریایی، پیمان، قنبری، مسعود، و عبداله پور، محمد. (1395). تاثیر برخی هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها بر خواص رئولوژیکی و حسی کیک رژیمی. علوم و صنایع غذایی ایران، 13(55)، 193-200. SID. https://sid.ir/paper/403225/fa
Vancouver:
کپیآریایی پیمان، قنبری مسعود، عبداله پور محمد. تاثیر برخی هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها بر خواص رئولوژیکی و حسی کیک رژیمی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛13(55):193-200. Available from: https://sid.ir/paper/403225/fa
IEEE:
کپیپیمان آریایی، مسعود قنبری، و محمد عبداله پور، “تاثیر برخی هیدروکلوئیدها و امولسیفایرها بر خواص رئولوژیکی و حسی کیک رژیمی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 55، pp. 193–200، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/403225/fa