APA:
کپیاحمدی اقدم، عفت، حصاری، جواد، و آزادمرددمیرچی، صدیف. (1396). اثر عصاره کاسنی بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(69)، 115-122. SID. https://sid.ir/paper/72244/fa
Vancouver:
کپیاحمدی اقدم عفت، حصاری جواد، آزادمرددمیرچی صدیف. اثر عصاره کاسنی بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(69):115-122. Available from: https://sid.ir/paper/72244/fa
IEEE:
کپیعفت احمدی اقدم، جواد حصاری، و صدیف آزادمرددمیرچی، “اثر عصاره کاسنی بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری کره حاصل از خامه ترش،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 69، pp. 115–122، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72244/fa