APA:
کپیفیضی پورنامقی، احمدرضا، سیدین اردبیلی، سیدمهدی، و تسلیمی، اقدس. (1383). تعیین عدد فالینگ مطلوب برای آرد نانهای بربری و لواش و بررسی اثر آن بر روی کیفیت نانهای تولیدی. علوم و صنایع غذایی ایران، 1(3)، 45-56. SID. https://sid.ir/paper/72252/fa
Vancouver:
کپیفیضی پورنامقی احمدرضا، سیدین اردبیلی سیدمهدی، تسلیمی اقدس. تعیین عدد فالینگ مطلوب برای آرد نانهای بربری و لواش و بررسی اثر آن بر روی کیفیت نانهای تولیدی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1383؛1(3):45-56. Available from: https://sid.ir/paper/72252/fa
IEEE:
کپیاحمدرضا فیضی پورنامقی، سیدمهدی سیدین اردبیلی، و اقدس تسلیمی، “تعیین عدد فالینگ مطلوب برای آرد نانهای بربری و لواش و بررسی اثر آن بر روی کیفیت نانهای تولیدی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 3، pp. 45–56، 1383، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72252/fa