APA:
کپیسرفراز، امین، عزیزی، محمدحسین، حمیدی اصفهانی، زهره، و ظفری، علی. (1394). ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیرترش مایع. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(46)، 85-94. SID. https://sid.ir/paper/72261/fa
Vancouver:
کپیسرفراز امین، عزیزی محمدحسین، حمیدی اصفهانی زهره، ظفری علی. ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیرترش مایع. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(46):85-94. Available from: https://sid.ir/paper/72261/fa
IEEE:
کپیامین سرفراز، محمدحسین عزیزی، زهره حمیدی اصفهانی، و علی ظفری، “ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیرترش مایع،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 46، pp. 85–94، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72261/fa