مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

696
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

718
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیرترش مایع

صفحات

 صفحه شروع 85 | صفحه پایان 94

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سرفراز، امین، عزیزی، محمدحسین، حمیدی اصفهانی، زهره، و ظفری، علی. (1394). ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیرترش مایع. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(46)، 85-94. SID. https://sid.ir/paper/72261/fa

    Vancouver: کپی

    سرفراز امین، عزیزی محمدحسین، حمیدی اصفهانی زهره، ظفری علی. ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیرترش مایع. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(46):85-94. Available from: https://sid.ir/paper/72261/fa

    IEEE: کپی

    امین سرفراز، محمدحسین عزیزی، زهره حمیدی اصفهانی، و علی ظفری، “ارزیابی برخی متغیرهای موثر بر ویژگی های اسیدی شدن خمیرترش مایع،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 46، pp. 85–94، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72261/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button