APA:
کپیسرفراز، امین، عزیزی، محمدحسین، حمیدی اصفهانی، زهره، کریمی ترشیزی، محمدامیر، و ظفری، علی. (1387). اثرات متقابل باکتری های لاکتیک اسید و مخمر نانوایی در تخمیر خمیرترش مایع
. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 3(2 (پی در پی 9))، 73-80. SID. https://sid.ir/paper/121182/fa
Vancouver:
کپیسرفراز امین، عزیزی محمدحسین، حمیدی اصفهانی زهره، کریمی ترشیزی محمدامیر، ظفری علی. اثرات متقابل باکتری های لاکتیک اسید و مخمر نانوایی در تخمیر خمیرترش مایع
. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1387؛3(2 (پی در پی 9)):73-80. Available from: https://sid.ir/paper/121182/fa
IEEE:
کپیامین سرفراز، محمدحسین عزیزی، زهره حمیدی اصفهانی، محمدامیر کریمی ترشیزی، و علی ظفری، “اثرات متقابل باکتری های لاکتیک اسید و مخمر نانوایی در تخمیر خمیرترش مایع
،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 3، no. 2 (پی در پی 9)، pp. 73–80، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121182/fa