APA:
کپیپیغمبردوست، سیدهادی، پورامینی، مهسا، گلشن تفتی، ابوالفضل، و ولیزاده، مصطفی. (1393). اثر خمیرترش و اسیدی کردن شیمیایی خمیر بر الگوی الکتروفورزی پروتئین های پلیمری گلوتن گندم. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(3)، 453-462. SID. https://sid.ir/paper/148624/fa
Vancouver:
کپیپیغمبردوست سیدهادی، پورامینی مهسا، گلشن تفتی ابوالفضل، ولیزاده مصطفی. اثر خمیرترش و اسیدی کردن شیمیایی خمیر بر الگوی الکتروفورزی پروتئین های پلیمری گلوتن گندم. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(3):453-462. Available from: https://sid.ir/paper/148624/fa
IEEE:
کپیسیدهادی پیغمبردوست، مهسا پورامینی، ابوالفضل گلشن تفتی، و مصطفی ولیزاده، “اثر خمیرترش و اسیدی کردن شیمیایی خمیر بر الگوی الکتروفورزی پروتئین های پلیمری گلوتن گندم،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 3، pp. 453–462، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148624/fa