APA:
کپینصیرپور، مریم، یاورمنش، مسعود، محمدی ثانی، علی، و محمدزاده مقدم، مرتضی. (1394). بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره درمنه کوهی (Artemisia aucheri), درمنه دشتی (Artemisia sieberi) و زوفا (.Hyssopus officinalis L) بر برخی از باکتری های بیماری زا با منشاء غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(46)، 73-84. SID. https://sid.ir/paper/72262/fa
Vancouver:
کپینصیرپور مریم، یاورمنش مسعود، محمدی ثانی علی، محمدزاده مقدم مرتضی. بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره درمنه کوهی (Artemisia aucheri), درمنه دشتی (Artemisia sieberi) و زوفا (.Hyssopus officinalis L) بر برخی از باکتری های بیماری زا با منشاء غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(46):73-84. Available from: https://sid.ir/paper/72262/fa
IEEE:
کپیمریم نصیرپور، مسعود یاورمنش، علی محمدی ثانی، و مرتضی محمدزاده مقدم، “بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره درمنه کوهی (Artemisia aucheri), درمنه دشتی (Artemisia sieberi) و زوفا (.Hyssopus officinalis L) بر برخی از باکتری های بیماری زا با منشاء غذایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 46، pp. 73–84، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72262/fa