Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,308
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

853
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره درمنه کوهی (Artemisia aucheri)، درمنه دشتی (Artemisia sieberi) و زوفا (.Hyssopus officinalis L) بر برخی از باکتری های بیماری زا با منشاء غذایی

صفحات

 صفحه شروع 73 | صفحه پایان 84

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نصیرپور، مریم، یاورمنش، مسعود، محمدی ثانی، علی، و محمدزاده مقدم، مرتضی. (1394). بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره درمنه کوهی (Artemisia aucheri), درمنه دشتی (Artemisia sieberi) و زوفا (.Hyssopus officinalis L) بر برخی از باکتری های بیماری زا با منشاء غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(46)، 73-84. SID. https://sid.ir/paper/72262/fa

    Vancouver: کپی

    نصیرپور مریم، یاورمنش مسعود، محمدی ثانی علی، محمدزاده مقدم مرتضی. بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره درمنه کوهی (Artemisia aucheri), درمنه دشتی (Artemisia sieberi) و زوفا (.Hyssopus officinalis L) بر برخی از باکتری های بیماری زا با منشاء غذایی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(46):73-84. Available from: https://sid.ir/paper/72262/fa

    IEEE: کپی

    مریم نصیرپور، مسعود یاورمنش، علی محمدی ثانی، و مرتضی محمدزاده مقدم، “بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره درمنه کوهی (Artemisia aucheri), درمنه دشتی (Artemisia sieberi) و زوفا (.Hyssopus officinalis L) بر برخی از باکتری های بیماری زا با منشاء غذایی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 46، pp. 73–84، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72262/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا