APA:
کپیکبیری، سمانه، رحیمی، سمیه، و فدایی نوغانی، وجیهه. (1398). بررسی کاربرد عصاره روناس به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی های کیفی دسر شیری طعم دار. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(89 )، 225-236. SID. https://sid.ir/paper/72287/fa
Vancouver:
کپیکبیری سمانه، رحیمی سمیه، فدایی نوغانی وجیهه. بررسی کاربرد عصاره روناس به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی های کیفی دسر شیری طعم دار. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(89 ):225-236. Available from: https://sid.ir/paper/72287/fa
IEEE:
کپیسمانه کبیری، سمیه رحیمی، و وجیهه فدایی نوغانی، “بررسی کاربرد عصاره روناس به عنوان رنگ طبیعی بر ویژگی های کیفی دسر شیری طعم دار،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 89 ، pp. 225–236، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72287/fa