APA:
کپیمهرابی، زهرا، و گلی، محمد. (1397). تولید دسر شیری بر پایه ی فرمولاسیون عسل خرما, نشاسته ذرت و ژلاتین با کمک روش سطح پاسخ (RSM). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 13(3 )، 115-125. SID. https://sid.ir/paper/121215/fa
Vancouver:
کپیمهرابی زهرا، گلی محمد. تولید دسر شیری بر پایه ی فرمولاسیون عسل خرما, نشاسته ذرت و ژلاتین با کمک روش سطح پاسخ (RSM). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1397؛13(3 ):115-125. Available from: https://sid.ir/paper/121215/fa
IEEE:
کپیزهرا مهرابی، و محمد گلی، “تولید دسر شیری بر پایه ی فرمولاسیون عسل خرما, نشاسته ذرت و ژلاتین با کمک روش سطح پاسخ (RSM)،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 3 ، pp. 115–125، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121215/fa